Solo Dance / Modern Line

Leer choreo's op west coast, funky, salsa of pop muziek enz en dans solo om je techniek en/of conditie te verbeteren zonder partner.

Solo dans/modern line dance is een voorgeschreven dans op bijpassende moderne muziek waarbij het voordeel is dat je alleen danst, maar wel in een groep . De choreo's worden uitgelest door Arnold van der Veen, WereldKampioen line-en couple dance 2015 bij de WCDF. Na het uitlessen van de choreo kan je aan je techniek en conditie werken op muziek.  Alle dansen die wekelijks uitgelest worden, kun je ook tijdens de social vrije dansavonden ruimschoots oefenen. We zijn een groep dansers waarbij gezelligheid en plezier voorop staat. Door middel van een ruime, rustige uitleg van een dans, is danservaring niet een vereiste. Ons doel is dat mensen na een avond dansen bij ons, met een goed gevoel en een glimlach op het gezicht de zaal verlaten. We zijn geen wedstrijddansers (meer) en het is ook niet ons doel, maar we gebruiken wel dansen/choreo's die over de hele wereld goedgekeurd zijn, zodat je de geleerde dansen overal ter wereld mee kan dansen. Daarom is elke week bij ons toch weer een gezellige uitdaging. Nieuwsgierig of wil je de sfeer eens proeven? contact ons. Nummers van artiesten die we onder andere gebruiken tijdens de dansles:

- Savage love - Jason Derulo. 

- Shivers - Ed Sheeran.

- Despacito - Luis Fonsi.

- Senorita - Shawn Mendes.

- En nog veel veel meer....


Lestijden via pull down menu lessen workshop & bootcamps op via knop hier onder

( We zitten op dit moment bijna vol bij de Solo Dance, maar natuurlijk kijken we graag met jou naar eventuele mogelijkheden. Dus heb je interesse stuur gewoon een berichtje naar ons.)


Kleding advies

We dansen het liefst in makkelijk zittende kleding maar wat voor schoenen zijn voor ons het beste