Solo Dance / Modern Line

Leer choreo's op west coast, funky, salsa of pop muziek enz en dans solo om je techniek en/of conditie te verbeteren zonder partner.

Solo dans/modern line dance is een voorgeschreven dans op bijpassende moderne muziek waarbij het voordeel is dat je wel alleen danst, maar toch wel in een groep . De choreo's worden uitgelest door Arnold van der Veen, WereldKampioen line-en couple dance 2014 bij de WorldCDF. Na het uitlessen van de choreo kan je aan je techniek en conditie werken op muziek.Β  Alle dansen die wekelijks uitgelest worden, kun je ook tijdens de sociale vrije dansavonden, die na de school vakantie weer zullen worden georganiseerd, ruimschoots oefenen. Verzoek nummers zijn ook altijd mogelijk.Β Nummers van artiesten die we onder andere gebruiken tijdens de dansles:

- Savage love - Jason Derulo.Β 

- Shivers - Ed Sheeran.

- Despacito - Luis Fonsi.

- Senorita - Shawn Mendes.

- En nog veel veel meer....

Β 

Wanneer dansen we?Β 

Elke dinsdagavond

πŸ‘‰ Groep 1 19:30-20:30

πŸ‘‰ Groep 2 20:30-21:30Β  Β  Β 

Β 
MfcΒ "Westenkwartier"
Β  Β Β Verdistraat 1Β 
Β  Β Β Leeuwarden.Β 

Β 

Kosten : 45 euroΒ per blok.Β 
(prijzen va 1 Jan 2022, elk blok bestaat uitΒ  8 lessen).Β 

Opgave of vragen via het contact form.


Meer info voor de leden en dansers......

Via onderstaande knoppen kom je op de pagina met de links naar de youtube video's, kan je de gebruikte muziek downloaden of kan je de pdf bestanden van de stepsheets downloaden van de dansen die tijdens de solo lessen zijn uitgelest.

(de laastst uitgeleste dans staat boven aan in de lijst).